Gemeentelijke Basisschool Kruipuit, een zee van kansen in een oase van rust

Voorwaarden

Inschrijven van nieuwe leerlingen schooljaar 2017-2018

Beste ouder,

Als school willen we u informeren over de regels die gelden voor het inschrijven van nieuwe leerlingen. Dit geldt voor alle inschrijvingen vanaf  het schooljaar 2016-2017. Alle Maldegemse scholen hanteren de volgende regeling:

1. De broertjes en/of zusjes van de leerlingen van de school, krijgen voorrang bij inschrijving. Zij kunnen zich inschrijven tussen maandag 6 februari tot en met vrijdag 17 februari 2017. (Met broers en zussen bedoelt men alle kinderen die in hetzelfde gezin wonen)   2. Daarna krijgen de kinderen van het personeel voorrang bij inschrijving. Zij kunnen inschrijven vanaf maandag 20 februari  tot en met vrijdag 10 maart 2017.   3. Vanaf maandag 13 maart kan verder vrij worden ingeschreven totdat de maximumcapaciteit wordt bereikt. Voor de kleuterafdeling wordt de capaciteit bepaald op 80 kinderen, voor de lagere afdeling op 130 leerlingen.

Merk op:

• Kinderen die reeds naar school gaan, blijven ingeschreven en hoeven zich niet opnieuw in te schrijven. Een inschrijving in een school geldt voor de duur van de hele schoolloopbaan.